Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Jakobs Trädgårdsservice

Jakobs Trädgårdsservice

Finnekumla Smedsgården 1
516 93 Rångedala

Tel: 0703-225 425

Org.Nr: F-skattebevis finnes 

E-post:
Webbsida: www.jakobsservice.se

Företagsbeskrivning

Jakobs Trädgårdsservice är till för dig som själv inte hinner, orkar eller kan hålla din trädgård i skick. Att sköta allt ditt utomhusarbete eller bara ge dig en hjälpande hand när du själv arbetar i trädgården är företagets vision.

En del enklare trädgårdsarbete ger dig rätt till rutavdrag. Arbetet ska göras i avsikt att hålla tomt eller trädgård i skick och arbetet ska inte kräva några specialkunskaper. Exempel på detta är häck-, busk- och gräsklippning.

Företaget är beläget i Rångedala mitt emellan Borås och Ulricehamn. Framför allt verkar det i trakterna kring Dalsjöfors, Fristad och Hökerum. Men självklart sträcker sig tjänsterna längre än så. Kontakta mig om du vill ha hjälp i trädgården.