Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

A. Palmérs i Mönsterås AB

A. Palmérs i Mönsterås AB

Rosendal 106
383 92 Mönsterås

Tel: 0499-141 51

Mobil: 070-249 80 32 
Org.Nr: F-skattebevis finnes 

E-post:
Webbsida: www.apalmers.se

Företagsbeskrivning

A. Palmérs i Mönsterås AB är det lilla företaget med flexibla lösningar på just dina önskemål! Vi utför bl.a. vibrationsfri sprängning, containertransporter, schakter - va - fjärrvärme - husgrunder m.m., spolning och slamsugning, snöröjning, stolpsättning, kabelgrävning samt kabelplöjning, grönyteklippning, kamerainspektioner och rotskärning, hyvling av vägar, plattsättning, kompletta avloppsanläggningar även minireningsverk och trapnsport av farligt avfall med ADR-bil. Välkommen att kontakta oss för mer information och kostnadsfri offert.