Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Månsson Rör & Värmepumpar i Östergötland AB

Månsson Rör & Värmepumpar i Östergötland AB

Fjärilsgatan 7
603 61 Norrköping

Tel: 011-31 88 80

Org.Nr: 556271-0615 

E-post:
Webbsida: www.månssonrör.se

Företagsbeskrivning

Vår affärsidé på IVT Center i Norrköping är att sälja och projektera miljövänliga geoenergilösningar för värme och kyla, för såväl små villor som stora kommersiella fastigheter. När det gäller installation tar vi hjälp av våra samarbetspartners Energikontroll och Ternstedt Invent. Våra värmepumpar kommer ifrån ledande IVT (Tranås) som bland annat har marknadens enda svanenmärkta luftvärmepump samt marknadens mest effektiva. Skulle inte en luftvärmepump vara rätt lösning så hjälper vi till att hitta en bra lösning i form av t.ex berg, jord, sjövärme, luft/vatten eller frånluftsvärmepumpar.