Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

PPAM Solkraft

PPAM Solkraft

Finnängen, Husarvägen 57
590 72 Ljungsbro

Tel: 013-39 20 40

Mobil: 0761-76 20 40 
Org.Nr: 556827-0150 

E-post:
Webbsida: www.ppamsolkraft.se

Företagsbeskrivning

PPAM Solkraft säljer och bygger solkraftsanläggningar i alla kundsegment - villor, lantbruk, offentliga fastigheter, industri etc. Vi levererar allt från enstaka solpaneler till nyckelfärdiga anläggningar. En kombination av hög kompetens, egen produktutveckling, snabba leveranser, areaeffektiva och estetiskt utformade anläggningar gör oss unika på marknaden. Vi har de senaste åren levererat och installerat solcellsanläggningar i hela Sverige, från Haparanda i norr till Ystad i söder, och är idag en av landets ledande aktörer inom solkraftsområdet. Du kan läsa mer om våra olika solceller, växelriktare och paketlösningar i vår webbshop. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller om du vill ha en kostnadsfri offert. Låt oss sedan sköta allt från materialinköp och montering till driftsättning och uppföljning via nätet.