Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

TvåFem Bygg & Anläggning

TvåFem Bygg & Anläggning

Norra Gubberogatan 8
416 63 Göteborg

Tel: 073-339 38 32

Org.Nr: F-skattesedel finns 

E-post:
Webbsida: www.tvafem.se

Företagsbeskrivning

TvåFem Bygg & Anläggning utför alla typer av markarbeten, såsom dränering, stenläggning, schaktning mm. Under arbetets gång håller vi snyggt och rent. Vi håller naturligtvis både tid och budget också. Ombyggnad, tillbyggnad, rivning? Vi bygger uteplatser, bygger till Ditt hus eller river Ditt gamla garage när Du vill sätta upp ett nytt. Kontakta oss så kan vi diskutera vad Du behöver. Om du vill Du vill göra större förändringar på din tomt kan vi hjälpa dig att planera och göra 3D-ritningar för att visualisera möjligheterna. Många gånger leder det arbetet fram till ett perfekt slutresultat. Välkommen att kontakta oss för offert och mer information.