Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

SP Fönster

SP Fönster

Snickarvägen 12
828 81 Edsbyn

Tel: 0271-29 100

Org.Nr: 556064-8429 

E-post:
Webbsida: www.spfonster.org

Företagsbeskrivning

För oss på SP Fönster är det självklart att värna om miljön. Därför har vi tagit fram en omfattande miljöpolicy som styr och vägleder vår verksamhet på ett metodiskt och eftertänksamt sätt. Vårt mål är att kontinuerligt minska miljöbelastningen vid produktion, distribution och användning av företagets produkter. - Vi ska alltid följa gällande lagar och förordningar för miljö. - Vi ska bidra till att öka medvetenheten hos våra medarbetare, kunder och leverantörer om miljöfrågor i stort och kopplat till våra produkter. - I vår produktutveckling ska vi tänka på produktens miljöpåverkan under hela livscykeln. - Vi ska också verka för ett hållbart skogsbruk och hushålla med resurser på ett klokt sätt. - Genom vårt miljöledningssystem förbättrar vi ständigt vårt miljöarbete. - Alla medarbetare ska känna till och följa miljöpolicyn och miljöledningssystemet.