Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

ClearView Sweden AB

ClearView Sweden AB

Spenatvägen 4
582 75 Linköping

Tel: 013-37 67 68

Org.Nr: 556980-2019 

E-post:
Webbsida: www.clearviewsweden.se

Företagsbeskrivning

ClearView Sweden erbjuder måttanpassade myggnät som du elegant och enkelt monterar i din befintliga dörrkarm. Den tar minimal plats och är smidig att använda och sitter med fördel uppe på plats året runt. Kan monteras både utom- och inomhus och på både höger och vänster sida av dörrkarmen. Sov gott på natten med öppet fönster. Dra bara ner ditt myggnät i fönstret så behöver du inte väckas mitt i natten av surrande kryp. Kan monteras både inomhus och utomhus. Uterum är härligt och tillåter dig att njuta av säsongerna lite längre. Sommartid blir det dock väldigt varmt men man drar sig för att ha öppet för att slippa få in alla insekter... inte nu längre.