Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Nordh Energy

Nordh Energy

Peppareds Torg 18A
431 50 Mölndal

Tel: 031-788 04 54

Mobil: 0735-54 10 10 
Org.Nr: F-skatt finnes 

E-post:
Webbsida: www.nordhenergy.se

Företagsbeskrivning

Välkommen till oss på Nordh Energy. Vi är totalentreprenörer när det gäller solenergi - från planering till driftsatt anläggning. Vi håller alltid konkurrenskraftiga priser som tål att jämföras. Vi har alltid personlig service vid alla beställningar. Våra produkter är alltid från kända tillverkare. Vi följer alltid tillämpliga standarder för kvalitet och säkerhet. Nya regler för solcellsstöd: 30% för företag och 20% för privatpersoner kan sökas både före och efter installation för totala kostnaden. Kontakta oss gärna så hjälper vi er med lösningar på de flesta behov av energiförsörjning. Besök vår hemsida då den uppdateras kontinuerligt med nya spännande produkter och andra smarta lösningar på elförsörjning.