Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Räckesbutiken Sweden AB

Räckesbutiken Sweden AB

Transportgatan 9C
262 71 Ängelholm

Tel: 04331-37 10 60

Org.Nr: 556824-1268 

E-post:
Webbsida: www.rackesbutiken.se

Företagsbeskrivning

Vi på Räckesbutiken vill vara den bästa leverantören av glasräcken och andra räckesprodukter för utom- och inomhusmiljö i Norden. Vi arbetar med en unik och användarvänlig beställningsfunktion som låter kunden själv skräddarsy sin räckesprodukt direkt på vår webbsida. Detta tillsammans med att vi presenterar ett komplett pris utan ospecificerade extrakostnader ska göra köpet tryggt för kunden. Våra produkter tillverkas, paketeras och skickas från vår tillverkningsanläggning i Ängelholm, Skåne. Vi arbetar nära lokala leverantörer som förser oss med bl.a. emballage och hjälper oss med lackering. På detta vis försöker vi hålla nere leveranstiderna så mycket vi kan. Vi vill att våra produkter ska kunna monteras av vem som helst och utan att man behöver införskaffa specialverktyg. Därför strävar vi efter att våra leveranser ska vara så kompletta som möjligt och innehålla allt från borr, skruvar och bits till andra hjälpmedel som underlättar montering. Vi erbjuder fyra olika räcken, vårt aluminiumräcke, ett rostfritt räcke, ett helt utan stolpar, vårt stolpfria räcke samt glas och klämfästen för befintliga stolpar. Därtill kan man via oss beställa sin ledstång till trappan. Alla våra räcken kan skräddarsys av kunden själv genom många olika val av detaljer.