Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Allborr Energi & Vatten

Allborr Energi & Vatten

Västanbäck 15
902 93 Umeå

Tel: 070-384 01 41

Org.Nr: 556633-5872 

E-post:
Webbsida: www.allborr.se

Företagsbeskrivning

Bergvärme - en trygg uppvärmningsteknik. Ger bra ekonomi för fastigheten Nere i berggrunden finns en kostnadsfri värmekälla, som håller nästan samma temperatur året om. Att använda bergvärme är en trygg, säker och miljövänlig uppvärmningsteknik för alla typer av byggnader, stora och små, offentliga och privata. Här får du ett driftsäkert och servicessnålt uppvärmningsalternativ med extremt lång livslängd. Allborr Energi & Vatten utför alla typer av grävarbeten. Företaget har utrustning i form av grävmaskin, traktor och lastbil. Företaget anlitas när det gäller energi, vatten och bergborrning för bergvärme. Allborr Energi & Vatten säljer och installerar filter och vattenpumpar som hör till borrningen samt reservdelar till vattenpumpar. Företaget åtar sig mindre entreprenörsarbeten samt tillhandahåller grävmaskin, traktor och lastbil inför husbyggen. Vi borrar efter bergvärme - Allborr gräver även för bergvärme. Möjlighet att använda ROT-avdrag finns när Allborrs tjänster anlitas.