Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Mockfjärdshus AB

Mockfjärdshus AB

Ritargatan 6
781 70 Borlänge

Tel: 0241-77 00 75

Org.Nr: 556825-8298 

E-post:
Webbsida: www.mockfjardshus.se

Företagsbeskrivning

Mockfjärdshus är en hustillverkare som erbjuder både arkitektritade standardhus och möjligheten att med arkitekthjälp designa ett eget hus för den som så önskar. Vi erbjuder även möjligheten att ni kommer med era helt egna ideér hur ditt drömhus skall se ut så ordnar vi även det. Flexibiliteten är stor hos oss och vi finns här för era önskemål Att köpa ett hus är för de flesta den största och viktigaste affären man gör under sin livstid. För den skull sätter vi på Mockfjärdshus som hustillverkare vår ära i att hjälpa dig under hela processen, så att ditt livs investering ska bli den bästa tänkbara för dig och din familj.