Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Dofab AB

Dofab AB

Korrarpsvägen 121
275 64 Blentarp

Tel: 0411-852 28

Org.Nr: 556732-5674 

E-post:
Webbsida: www.dofab.se

Företagsbeskrivning

DOFAB AB tillverkar högkvalitativa dörrar, fönster och portar. DOFAB har ett brett sortiment av produkter som kan anpassas till både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Vårt produktsortiment passar bra in i äldre, kulturfastigheter men även i nybyggnationer eller som ersättning till moderna, uttjänta fönster. Med vår anpassade tillverkning av dörrar och fönster så är vi specialister på lite för högt, lite för lågt, udda mått och runda former. Vi erbjuder skräddarsydda fönster och dörrar till standardpriser, med hög service och korta leveranstider. Vårt standardmaterial till fönster och dörrar är fingerlimmad, furu (kärnvirke) men vi jobbar även med andra träslag som teak, ek, mahogny och lärk. Välkommen till en intresserad tillverkare. Vi tillverkar fönster och dörrar utifrån dina önskemål. Kontakta oss för en kostnadsfri offert på fönster och dörrar - helt anpassade till din fastighet.