Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Nygammalt Kök Sverige AB

Nygammalt Kök Sverige AB

Silvåkragatan 62
254 58 Helsingborg

Tel: 040-51 05 40

Org.Nr: 556818-0870 

E-post:
Webbsida: www.nygammaltkok.se

Företagsbeskrivning

Nygammalt kök har avtal med de bästa leverantörerna av luckor, lådor, gångjärn, sten-bänkskivor, laminat och massiva bänkskivor samt helkök, på ett enda ställe. Detta gör oss kompetenta och prisvänliga. I kombination med ett brett kunnande och duktiga medarbetare, låter vi våra kunder känna sig helt säkra och trygga i sin kontakt och sin handel med oss. Vår styrka och vår bästa reklam är det engagemang, kompetens och kvalitetsmedvetenhet vi visar under kundbesök, montering och mätning. Våra kunder kommer oftast från rekommendationer från nöjda kökskunder. Vänner, grannar, barn, barnbarn, farmödrar och mormödrar låter oss räkna på deras köksrenoveringar.