Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

AB Myrestam Värmepump Kylteknik

AB Myrestam Värmepump Kylteknik

Ediksvägen 70
944 31 Hortlax

Tel: 0705-40 60 28

Org.Nr: F-skattesedel finnes 

E-post:
Webbsida: www.myrestam.com

Företagsbeskrivning

MVK (AB Myrestam Värmepump Kylteknik) drivs av Anders Myrestam som är certifierad kyltekniker med 10 års erfarenhet inom kylteknik och värmeinstallationer. MVK erbjuder professionellt utförda installationer och servicearbeten inom kyla och värme i sydöstra Norrbotten (Fyrkanten) på orter som Piteå, Skellefteå, Luleå och Älvsbyn. MVK har bred erfarenhet av service och underhållsarbete på alla förekommande typer av värmepumpar. Att regelbundet serva sin värmepump minimerar risken för driftstopp och ger en bättre driftsekonomi. Vi installerar också nya luftvärmepumpar från Hitachi.