Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Vinäs Fönsterindustri AB

Vinäs Byväg 42
792 91 Mora

Tel: 0250-162 40

Org.Nr: 556631-6435 

E-post:
Webbsida: http://www.vinasfonster.se/

Företagsbeskrivning

Vi är en medelstor fönstertillverkare med lång erfarenhet och ett gediget hantverkskunnande hos våra medarbetare, som f n uppgår till 33 årsarbetare. Företaget tillverkar fönster, fönsterdörrar och partier till såväl större byggobjekt som till villor och fritidshus på beställning. Vi tillverkar och levererar kundorderanpassat! Företaget finns i byn Vinäs vid Siljan utanför Mora i norra Dalarna. Snickeriverksamheten startades här i byn som Rull-Hans Snickeri redan 1932. 1963 specialiserades tillverkningen på fönster. 2002 tog 10 av de anställda över företaget, som då namnändrades till Vinäs Fönsterindustri AB.