Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

AB Stockholm Bygginvest

AB Stockholm Bygginvest

Brotorpsvägen 27
163 44 Spånga


Mobil: 0709-22 94 93 
Org.Nr: 556593-1036 

E-post:
Webbsida: www.sbinvest.se

Företagsbeskrivning

Stockholms Bygginvest är byggfirman för dig som vill anlita erfarna och noggranna hantverkare som har ett personligt engagemang i ditt byggprojekt - oavsett storlek.

Jag arbetar med samordning av allt som rör nybyggnation, om- och tillbyggnader, renovering av villor, lägenheter och kontor, samt markarbeten som trappgjutning, stenläggning av uppfarter, dränering osv.

Oavsett vad du har för behov behöver du bara ha kontakt med Stockholms Bygginvest - jag samarbetar med erfarna yrkesmän som snickare, elektriker, målare, rörmokare, smeder och murare.

Stockholms Bygginvest har sin bas i Spånga och vi utför uppdrag över hela Stockholmsområdet och Mälarregionen.