Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Akuta Fönsterhuset i Sverige AB

Lenngrensgatan 13
63227 Eskilstuna

Tel: 020-104020

Mobil: 0705-544697 Alt1: 0765-757660 Alt2: 0722-223131 
Org.Nr: 556778-2403 

E-post:
Webbsida: www.fonsterhusetab.se

Företagsbeskrivning

Fönsterhuset AB är ett fönster & dörr försäljningsbolag. Med en historia om envishet och entreprenörskap som sträcker sig över 20 år tillbaka i tiden på våra fönsterexperter. Geografiskt så täcker vi mellersta Sverige & Norrland. Yrkesstolthet är grunden för en filosofi om att erbjuda de bästa produkterna till det bästa priset, kund nytta är ett ledord hos oss. Ett fönster eller en ytterdörr skall inte bara vara vackra att titta på, de skall ha en bra funktion och hålla många år efter köpet. Våra fabriker använder sig av den senaste tekniken i kombination med ett mångårigt yrkeskunnande från såväl glas- som träindustrin. För oss står kunden alltid i centrum!