Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Psons Allservice

Psons Allservice

Värdshusvägen 8B
760 40 Väddö

Tel: 0733-97 22 44

Org.Nr: 516408-5101 

E-post:
Webbsida: www.psonsallservice.se

Företagsbeskrivning

Psons Allservice är ett ungt företag som tillhandahåller allehanda tjänster och entrepenadarbeten åt såväl privatpersoner som företag. T.ex: Avloppsinstallationer, Dräneringsarbeten, Tomtstruktureringar, Markarbeten inför nybyggnationer, Bortforsling av oönskade material på tomt, Takskottning och Snöröjning m.m. Nyligen genomgått en diplomutbildning för att bli auktoriserad installatör av FANNs VA anläggningar. Slå oss gärna en signal, skicka ett mail om ditt önskemål så ska vi se hur vi kan hjälpa just dig. Vi tillämpar även RUT/ROT-avdrag om sådant finns att nyttja.