Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

SERO Skorstens Entreprenörernas Riksorganisation

SERO Skorstens Entreprenörernas Riksorganisation

Box 49
741 21 Knivsta

Tel: 08-28 81 58

Org.Nr: 875003-3691 

E-post:
Webbsida: www.skorstensentreprenor.se

Företagsbeskrivning

SeRo är Sveriges äldsta och enda opartiska branschorganisation för skorstensentreprenörer, de som installerar, bygger- och reparerar skorstenar, eldstäder och ventilation, tillverkare och serviceföretag m.fl. inom området. SeRo fungerar som remissinstans till myndigheter, organisatör av utbildning – certifiering samt samlande samordnare av fortsatt branschutveckling. Vårt mål är att höja kvalité och säkerheten på alla skorstens- ventilationsarbeten, utbilda, certifiera och skapa fler arbeten för entreprenörerna, säkerställa myndighetskraven i arbeten och efter beställarnas önskemål ge ”Beställartrygghet”!

Innan SeRo startades fanns ingen samlad branschorganisation som hade som mål att formulera kvalitetsnormer och certifiera utförare. Det fanns ett behov att skapa tydliga kvalitetskrav och riktlinjer för skorstensarbeten. Vi arbetar ständigt för att samla fler och skapa samsyn på branschen och anlitar du en SeRo certifierad entreprenör får du Skorstensteknikerns sakkunnighet och ”Beställartrygghet” i arbetet - entreprenaden.