Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Kinnan AB / e-klok

Kinnan AB / e-klok

Traktorgatan 2
745 37 Enköping

Tel: 0171-41 45 68

Org.Nr: 556405-7676 

E-post:
Webbsida: www.eklok.se

Företagsbeskrivning

e-klok är sveriges ledande expert på energi och inomhusklimat på nätet. e-klok.se är framför allt en handelssajt, men vi satsar även på att ha stenkoll på de senaste trenderna i branschen och hålla dig uppdaterad på allt som rör energi- och klimatsmarta produkter. Det gör vi bland annat genom att länka till energirådgivaren.se som både är en informationssite och blogg för er som är intresserade av och vill diskutera energi- och klimatsmarta lösningar. Vi hoppas att den här kombinationen speglar vårt engagemang för den här typen av produkter och att du kan göra kloka val rörande ditt inomhusklimat. Här har du 5 andra goda skäl att handla på e-klok.se: - Riktigt bra priser. Eftersom vi är Nordens största aktör på Värmepumpar kan vi köpa stora volymer och därmed pressa priserna. - Vi säljer bara Nordiska modeller, vi arbetar med noga utvalda installatörer och adderar 5 års garanti. Allt för att du skall kunna göra en trygg affär. - Vi levererar alltid snabbt - Oftast har du varan inom ett par dagar. - Vi tillhandahåller en mängd olika betalningsalternativ för att förenkla ditt köp. - Vi lever som vi lär och tar ansvar för miljön