Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Bergsprängnings Entreprenörernas Förening

Bergsprängnings Entreprenörernas Förening

Ynglingavägen 1-3, Box 614
176 26 Järfälla

Tel: 0733-924814
Fax: 08-580 12 150
Org.Nr: 799607-9164 

E-post:
Webbsida: www.bef.nu

Företagsbeskrivning

BEF – Bergsprängnings Entreprenörernas Förening, bildades 2001 och är en branschorganisation för bergsprängare. Vi har idag cirka 100 medlemsföretag spridda över hela landet. Våra medlemsföretag utför 85 % av ovanjordsprängningarna i Sverige. I föreningen finns också en sektion för aktivt stödjande partners, det vill säga företag med en betydande roll inom bergsprängningsbranschen. För tillfället har vi 80 aktivt stödjande partners.

Föreningen är remissinstans till MSB – Myndigheten för Samhälle och Beredskap, Arbetsmiljöverket och Polismyndigheten. Vi är även medlemmar i Rådet för Sprängteknisk Utbildning, EFEE – European Federation of Explosives Engineers, Sveriges Byggindustrier, Svenska Bergteknikföreningen såväl som nätverket BERGSAM.

Ett prioriterat ärende är att förmedla gällande bestämmelser till våra medlemsföretag samtidigt som vi även tar en aktiv roll i att påverka nya bestämmelser, allt för en säkrare bergsprängning.

Gå in på vår hemsida och hitta din lokala bergsprängare.