Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

JF Tak & Fastighetsservice AB

JF Tak & Fastighetsservice AB

Mälarvägen 9
141 71 Segeltorp

Tel: 08-464 79 20

Mobil: 0739-44 15 53 
Org.Nr: 556878-6288 

E-post:
Webbsida: www.jftak.se

Företagsbeskrivning

JF Tak & Fastighetsservice AB är ett seriöst företag med en samlad branscherfarenhet på över 30 år inom takarbeten. Vi skapar hållbara lösningar för allt inom takrenovering. Kunnig personal och god korrespondens gör att vi klarar av att göra allt inom underhåll och takarbeten för alla typer av tak inom Stockholm. Vår verksamhet inriktar sig främst mot företag och bostadsrättsföreningar. Vi utför även arbeten för privatpersoner. Fram för allt så utför vi våra arbeten för att våra kunder ska bli nöjda med helheten och resultatet av vårt arbete. När vi jobbar med takläggning eller andra takarbeten arbetar vi alltid hårt för att kunna ge våra kunder konkurrenskraftiga priser och oslagbara resultat. JF Tak & Fastighetsservice AB är kvalité, något som avspeglar sig i våra garantier och kvalitetssystem. Företaget innehar bl.a. F-skatt och ansvarsförsäkring. Vi är medlemmar i Plåtslageriernas Riksförbund och Entreprenörföretagen. Behöver ni vår hjälp med takrenovering eller takomläggning i Stockholm är ni välkomna att kontakta oss.