Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

AB Cleaning Lady

AB Cleaning Lady

Skrakvägen 12
141 72 Segeltorp

Tel: 020-120 00 41

Org.Nr: 556642-9980 

E-post:
Webbsida: www.cleaninglady.se

Företagsbeskrivning

AB Cleaning Lady utför Hushållsnära Tjänster - Städservice - Hemstädning i Stockholm. Den löpande städningen av ett hem kan vara svår att hinna med. Vi har många nöjda kunder som kan intyga om den härliga känslan av ett rent hem året runt! Cleaninglady erbjuder en abonnemangstjänst där du kan välja mellan att ha städning en gång i veckan eller varannan vecka. Vid varje städtillfälle gäller minst 4 timmars arbetspass. Vi utför även fönsterputsning, kontorsstäd, byggstäd och flyttstäd m.m. Välkommen att kontakta oss för rådgivning och kostnadsfri offert.