Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

HK-Cleaning Service

HK-Cleaning Service

Åvägen 31
370 30 Rödeby

Tel: 0729-64 40 54, 0709-40 38 98

Org.Nr: F-skattebevis finnes 

E-post:
Webbsida: www.hkcleaning.se

Företagsbeskrivning

HK-Cleaning Service utför fastighets och städtjänster som kan bestå av allt från vinds/garageröjning till det tidskrävande flytt städet samt montering och installation av nyinköpt Audio/Video. Vi har även startat upp ett koncept som heter Homestylingstäd vilket innebär att vi utför en grundlig städning inklusive lättare måleriarbeten inför eventuell hus eller fastighetsförsäljning. HK-Cleaning Service ger dig ett tryggt och personligt bemötande. Vi finns i Karlskrona men utför uppdrag i hela Blekinge. Våra tjänster erbjuder vi till både privatpersoner och mindre företag. Tjänsten kan anpassas efter era önskemål. Välkommen att kontakta oss för rådgivning och kostnadsfri offert.