Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Gerberas Städfirma

Gerberas Städfirma

Box 673
136 26 Haninge

Tel: 0766-27 97 86

Org.Nr: F-skattebevis finnes 

E-post:
Webbsida: www.gerberas.se

Företagsbeskrivning

Vi på Gerberas Städ har insett att den roligaste typen av städning är den du slipper utföra själv. Därför har vi valt att erbjuda våra kvalitativa städtjänster till riktigt förmånliga priser. Dessa i kombination med det statliga RUT-avdraget gör det möjligt för alla människor att ha råd att anlita oss för hemstädningen. Vårt recept på riktigt lyckade städtjänster består av tre delar: alltid samma städerska, hög kvalitet till rimliga priser, ingen bindningstid. Kontakta oss redan i dag så kan även du snart få uppleva den underbara känslan av att återvända till ett välstädat Tveka inte att kontakta oss med dina önskemål, vi kan ordna det mesta inom hushållsnära tjänster!