Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

PBES Gräv & Markarbeten AB

PBES Gräv & Markarbeten AB

Skuttunge-Brunnby 206
743 71 Björklinge

Tel: 0702-67 28 65

Mobil: 0702-67 28 65 
Org.Nr: 556937-7129 

E-post:
Webbsida: www.pbes.se

Företagsbeskrivning

PB Entreprenadservice utför gräv och markarbeten åt privatpersoner i förstahand men även åt företag och föreningar. Vi tar även åt oss grävuppdrag via Upplands schaktförening i mån av tid, men i huvudsak är våra jobb via rekommendationer. Företaget har SCG - Certifikat inom Grundisolering / dränering av husgrunder samt för avloppsanläggningar. Detta innebär att ni som kund skall känna er övertygade om att vi som entreprenör använder rätt produkter, har utbildning och därmed har förutsättningarna att utföra en fullgott arbete. Vi utför också Tomtplanering, pool grävning, Ny vattenledning, anläggning av gräsmattor samt plattläggning, snöröjning och gräsklippning i mån av tid.