Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Victorias Östgötastäd & Hemservice AB

Victorias Östgötastäd & Hemservice AB

Djurgårdsgatan 39
582 29 Linköping

Tel: 013-482 45 87

Mobil: 0762-30 75 56 Alt1: 0760-94 20 05 
Org.Nr: 556925-1662 

E-post:
Webbsida: www.victoriaservice.se

Företagsbeskrivning

Victorias Östgötastäd & Hemservice AB är ett företag som erbjuder billiga tjänster inom kontorsstädning, hotellstädning, fönsterputs, flyttstädning och hemservice med kundanpassad lokalvård för företag och offentlig verksamhet. Med ett brett sortiment individuella städ- och servicetjänster, utförda med omsorg, leverera städning och närliggande tjänster av högsta kvalité och med bästa service! För att nå högsta kvalitet använder vi moderna städmetoder och har moderna städredskap. Målet är att få en bra arbetsmiljö och rätt arbetsteknik för att undvika skador och värk. Vi erbjuder våra tjänster inom hela Östergötland och lämnar alltid en kvalitetsgaranti på våra tjänster! Vi har mångårig erfarenhet, kunskapen och verktygen för ett väl utfört jobb! Vår ambition är att ge våras kunder en enklare vardag. Vi lämnar 15 % rabatt vid första städtillfället. Välkommen att kontakta oss för rådgivning och kostnadsfri offert.