Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Ellas Städservice AB

Ellas Städservice AB

Månskensvägen 47
146 46 Tullinge

Tel: 08-554 003 75

Mobil: 0761-13 00 75 
Org.Nr: F-skattebevis finnes 

E-post:
Webbsida: www.ellas-stadservice.se

Företagsbeskrivning

Välkommen till Ellas Städservice. Hemstädning eller städhjälp utföres i hela Stockholmsregionen. Vi strävar också efter att skriva avtal om städning 4 timmar varje gång/varannan vecka som många gånger är den bästa tidsåtgången för att få en grundlig städning. Dock blir det storstädning första gången. Vi städar också kontor till företag och trapphus till Bostadsrättsföreningar. Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig så att du kan ge mer fritid till dina barn och familj istället för att behöva ägna din fritid till rengöring av ditt hem. Kontakta oss för mer information och besök av vår arbetsledning. Vi utför även vissa legoarbeten åt företag.