Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Bever Bygg AB

Bever Bygg AB

Stora Havsjön Kojåsen 1
683 95 Sunnemo


Mobil: 0730-86 74 16 Alt1: 0702-25 51 32 
Org.Nr: 556777-5100 

E-post:
Webbsida: www.beverbygg.com

Företagsbeskrivning

Bever Bygg Totalentreprenad AB är en entreprenör som är specialiserad i bygg- och byggsnickeriarbeten i hela Sverige. Vi levererar kvalitet från grund till komplett byggnad. Vi gör också el, rör, brunborrning väg- och avloppsanläggning. Vi bygger kompletta hus, timmerhus och trähus, lador, garage, bastubyggnader, verandor, fönster, trappor, renovering tak, takkupor, kök, badrum, el, rör, brunborrning, avlopp , utbyggnader, renovera gamla trägolv, renoveringar runt huset. Bever Bygg Totalentreprenad AB grundades av Robert Zwetsloot 2008. Robert har byggteknisk erfarenhet sedan 1991 och är byggmästare. I Holland har han arbetat som byggnadssnickare, ansvarig byggledare och projektledare i större byggföretag. Under hans ledning har många stora projekt slutförts framgångsrikt. Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri offert och mer information.