Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Björns Grävtjänst i Umeå AB

Björns Grävtjänst i Umeå AB

Stöcksjö 63
905 80 Umeå

Tel: 0706-70 87 88

Org.Nr: 556796-4241 

E-post:
Webbsida: www.bgtab.se

Företagsbeskrivning

Björns Grävtjänst är ett företag som utför grävning , anläggningsarbeten och kranbilstransporter åt privatpersoner och företag i Umeå med omnejd. Med ett nära samarbete och ett noggrant arbetssätt är vi en trygg partner för er. Kvalitet och kundservice är ledord för oss. Varmt välkomna att kontakta oss för en diskussion om det ni vill ha utfört. När det gäller grävmaskinsarbeten hjälper vi er med allehanda markarbeten med specialinriktning på dränering med platonmatta eller isodrän grundisolering . Vi utför även enskilda avlopp ( trekammarbrunn reningsverk infiltration markbädd med mera). Fråga oss gärna om plattläggning och trädgård vid övriga grävarbeten. Transporter utföres med lastväxlare (olika flak används för olika körningar). Vintertid är det snöröjning , sandning och snöbortforsling som står på agendan. Dessutom säljer vi sand , matjord och alla sorters grus ( kross , makadam ).