Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Thormans Entreprenad AB

Thormans Entreprenad AB

Låsblecksgatan 14
590 41 Linköping

Tel: 013-465 99 60

Org.Nr: 556836-5380 

E-post:
Webbsida: www.thormans.se

Företagsbeskrivning

Thormans Mark & Anläggning – Kvalitet från grunden! Företaget grundades 2009 som ett dotterbolag till Thormans Entreprenad AB och leds idag av Glenn Thorman. Vi är ett litet företag, men med stora och kvalitativa resurser. En satsning på unga, hungriga och engagerade medarbetare kombinerat med stor rutin och erfarenhet har lagt grund till vart vi är idag. Vi utför uppdrag med helhetslösningar inom Trädgård, Dränering, Avlopp och Platt- & mursättning. Med lysande kunskap och känsla för utemiljöer kombinerat med att vi lägger stor vikt på kundens önskemål kan vi leverera tjänster av högsta kvalitet. Thormans står för effektivitet, service och kvalitet där vår strävan är att hålla toppklass på alla punkter. Effektivitet ger marginaler på er budget. Service ger er lyhörda dialoger och goda åtgärder. Kvalitet ger ett högre värde och en längre livslängd. Vi låter inte våra kunders önskemål eller ärenden falla i glömska utan lägger stor vikt på att snabbt åtgärda dessa. Ni behöver inte välja mellan ett bra pris och kvalitet. Thormans levererar båda delarna. Välkommen att kontakta oss för rådgivning och kostnadsfri offert.