Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

PNL Installation AB.

PNL Installation AB.

Boråsvägen 5
435 31 Mölnlycke


Mobil: 0735-41 48 72 Alt1: 0735-30 33 05 
Org.Nr: 556777-6801 

E-post:
Webbsida: www.pnlinstallation.se

Företagsbeskrivning

PNL Installation AB är ett traditionellt elinstallationsföretag med specialistkompetens inom Smarta Hus. Vi tar oss an det mesta inom elbranschen, vare sig det rör sig om rena installationer, ombyggnationer eller bara rådgivning. Vår huvudsakliga inriktning är styrsystem/KNX system men vi utför också traditionella elinstallationer så som datanätinstallationer, inbrottslarm och övervakning samt belysningsinstallationer med LED-teknik. Våra installatörer är mycket kunniga och vi arbetar alltid med moderna och effektiva hjälpmedel. Vi lyssnar på våra kunder och tillsammans tar vi fram förslag på smartare och bekvämare lösningar till ditt hem. PNL Installation är medlemmar i EIO, Elektriska Installatörsorganisationen.