Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

El Rosén

El Rosén

Hagmarksvägen 5
280 23 Hästveda

Tel: 0451-374 28

Mobil: 0701-50 28 21 
Org.Nr: F-skattebevis finnes 

E-post:
Webbsida: www.elrosen.se

Företagsbeskrivning

EL-Rosén i Hästveda är en elfirma med anor ändå från 1926 som bland annat utför uppsättning av jordfelsbrytare, elbesiktning och olika elinstallationer. Dessutom säljer jag elverk som jag givetvis installerar. Jag säljer också all sorts el-material från kända leverantörer. Jag som driver företaget heter Stefan Rosén och har mångårig erfarenhet inom branschen. Jag arbetar i hela Skåne och vänder mig främst till privatpersoner, men även till företag som värdesätter personlig service och gedigen yrkeserfarenhet. Välkommen att kontakta mig för information.