Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Patric Ståhl Grävtjänst AB

Patric Ståhl Grävtjänst AB

Bråne 308
655 91 Karlstad

Tel: 0707-99 44 14

Org.Nr: 556709-2274 

E-post:
Webbsida: www.gravmaskin.se

Företagsbeskrivning

Patric Ståhl Grävtjänst AB utför hela entreprenader som bland annat kompletta garage inkl. grunläggning och garagestomme. Jag erbjuder också urgrävning av garageuppfarter och andra plattytor, stensättning, planerar villaträdgårdar samt anlägger avlopp enligt gällande bestämmelser. Jag åtar mig även totalentreprenader till fasta priser, allt efter överenskommelse. Bland mina kunder finns såväl privatpersoner som företag och kommuner. Inget jobb är varken för stort eller för litet. Många av mina uppdrag får jag genom Värmlandsschakt, som jag är medlem i. Med min långa branscherfarenhet i bagaget löser jag det mesta. Jag erbjuder personlig service och gör alltid mitt yttersta för att mina kunder ska bli nöjda och jag själva ska kunna känna mig stolt över varje utfört arbete.