Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Mariestads Kökscenter

Mariestads Kökscenter

Björsätersvägen 1
542 74 Mariestad

Tel: 0501-400 74

Org.Nr: F-skattebevis finnes 

E-post:
Webbsida: www.mariestadskok.se

Företagsbeskrivning

Mariestads Kökscenter utför köksrenoveringar med allt från nya luckor och lådor till kompletta kök, måttbeställda för att passa just dig. Vi har inga standardmått utan anpassar varje skåp för bästa utnyttjande av ytan. Du kan välja mellan lackerade MDF-luckor med olika profiler, och träluckor i både massivt och fanérat utförande. Vår specialitet är köksförnyelse med nya skåp, luckor och lådor, handtag, bänkskivor, diskbänkar och vitvaror från kända svenska leverantörer. Dessutom säljer vi kökstillbehör, lådinredningar, spotlights och vvs-armaturer också. Vi ser även till att belysning och vägguttag m.m. tas med i projekteringen av ditt nya kök. Vi säljer Cylinda vitvaror vilka har en erkänt gott rykte. Med över 20 år i branchen har vi stor erfarenhet av detta märke och lämnar 20 % rabatt på ordinarie listpris på vitvaror ihop med köksinredningar. Välkommen att besöka vår köksutställning i Lugnås för att få inspiration och rådgivning!