Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Städ & Allfix

Städ & Allfix

Kungsörnsgatan 8
215 61 Malmö

Tel: 0414-100 53

Org.Nr: F-skattebevis finnes 

E-post:
Webbsida: www.stedochallfix.se

Företagsbeskrivning

Söker du efter professionell hjälp med att ordna trädgården inför sommaren? Städa bostaden eller måla om huset? Vi på Städ & Allfix har allt du behöver! Städ & Allfix har under sitt första år blomstrat till rejält och lyckats utöka våra tjänster med hjälp av våra nöjda kunder och många år av erfarenhet. Du ringer, vi fixar! Vi utför det mesta och genom att kontakta oss kan vi komma överens och skräddarsyr specialgjorda tjänster som utgår efter era behov. Att ha en god förståelse och komma överens med kunderna är väldigt viktigt. Det hjälper oss på Städ & Allfix att planera upp tjänsterna och utföra det i högsta kvalité. Vid slutet av dagen är vårt mål att lämna våra kunder med ett leende på deras läppar.