Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Energi & Service

Energi & Service

Eriksviksgatan 4
614 30 Söderköping


Mobil: 0704-50 89 29 Alt1: 0709-75 46 40 
Org.Nr: F-skattebevis finnes 

E-post:
Webbsida: www.energiochservice.se

Företagsbeskrivning

Hos Energi och Service hittar du luftvärmepumpar, kyla samt SolarVenti för dina behov. Vi erbjuder prisvärda och uppskattade lösningar för uppvärmning av ditt hus. Vi säljer och monterar aggregat av olika märken. Panasonic, Nibe, Mitsubishi, Toshiba och Gree mfl. till både företag och privatpersoner. Energi och Service är återförsäljare för Scanoffice, SolarVenti, Scanmont, Fujitsu, Toshiba och Gree. Energi och Service bildades 2003. Vi har 29 års erfarenhet av service och montage inom kyla och värmepumpar samt företags certifiering C282. Elbehörighet, ansvarsförsäkring samt F-skatt finns.