Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Mats Karlssons Bygg.

Mats Karlssons Bygg.

Stackarp Eriksberg
340 12 Annerstad

Tel: 0372-201 10

Mobil: 0706-69 26 76 
Org.Nr: F-skattebevis finnes 

E-post:
Webbsida: www.matskarlssonbygg.se

Företagsbeskrivning

Mats Karlsson Bygg är ett företag med lång erfarenhet av byggbranschen. Företaget startades år 2001 av byggnadssnickare Mats Karlsson som arbetat inom byggsektorn i över 30 år! Vi erbjuder bland annat nybyggnad, renoveringar, reparationer, grundarbeten, snickerier in- och utvändigt, takläggning, fönsterbyten, gräv- och entreprenadtjänster med egen hjullastare. Byggföretaget utgår ifrån Annerstad i Ljungby kommun och tar uppdrag inom västra Kronobergs län samt östra Halland. Våra kunder är både privatpersoner, företag och föreningar. Välkommen att kontakta oss för mer information.