Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Backgårdens Entreprenad

Backgårdens Entreprenad

Knivinge Backgård
590 76 Vreta Kloster

Tel: 0705-76 06 91

Org.Nr: F-skattebevis finnes 

E-post:
Webbsida: www.bgentreprenad.se

Företagsbeskrivning

Backgårdens Entreprenad utför entreprenadarbeten åt privatpersoner, bostadsföreningar, samfälligheter och företag. Vårt mål är att leverera ett väl utfört jobb till ett bra pris. Inom grävning är vi framförallt inriktade på mindre ytor där våra smidiga maskiner har rätt storlek för att ta sig fram och lämnar minsta möjliga markskada. Eftersom miljön är viktig för oss har vår grävmaskin steg3 miljömotor för minsta möjliga miljöpåverkan. Som helhetslösning kan vi alltid erbjuda transport till och från arbetsområdet av schaktmassor och material. Vi kan även erbjuda samordning med helhetsansvar vid arbeten med flera inblandade entreprenörer. Vi utför grävningsarbeten, snöröjning och sandning, gräsklippning, transport, schakt och jordförflyttning, lastning/Lossning. Tveka inte att kontakta oss!