Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Virasa AB.

Virasa AB.

Belleforsvägen 17
549 31 Tidan

Tel: 0500-49 09 91

Org.Nr: 556777-2834 

E-post:
Webbsida: www.litauenvirasa.se

Företagsbeskrivning

Virasa AB utför alla slags jobb inom bygg och renovering. Vi kan hjälpa dig med att bygga villa, hus, förråd, fritidshus, garage, tillbyggnad, nybyggnad, ombyggnad, altan, terass, veranda, trädäck, farstukvist, burspråk, plank, staket, grind. Vi utför fasadrenovering, panelbyte, allt inom snickeriarbeten och alla andra möjliga (och omöjliga) konstruktioner i trä, betong, plåt och annat byggmaterial. Vi kan också det mesta inom takarbeten. Vi tar också uppdrag inom inomhusrenovering såsom isolering, köksmontering och köksrenovering, uppsättning av innerväggar, väggmontering, spotlights, spackling, målning, tapetsering, gipsning, putsning, sätta kakel och klinker. Vi utför även murning, stensättning och stenläggning, plattläggning, plattsättning, dränering och markarbeten. Vi utför montering och installation av fönster, dörrar, fönsterrenovering och fönsterunderhåll. Vi jobbar effektivt, bra och billigt. Vi är mycket noggranna och ordningsamma. Vi jobbar klanderfritt då vi är mycket måna om våra kunder och vårt goda rykte. Den bästa garanti som vi kan erbjuda våra kunder är följande; du betalar inte oss förrän du är nöjd med vårt arbete och resultat. Är du i behov av yrkesstolta hantverkare? Då har du kommit rätt!