Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Prozon AB

Prozon AB

Ankarsrum Gustavsberg
590 90 Ankarsrum

Tel: 0490-500 54

Mobil: 0768-04 29 39 
Org.Nr: 556796-9067 

E-post:
Webbsida: www.prozon.se

Företagsbeskrivning

Prozon erbjuder arbeten inom grunder, bygg och kakel. Grunden till ett hus är bland det viktigaste att både sköta och underhålla, problemet är oftast att veta när det är dags att åtgärda eventuella problem och hur man löser det. Vi på Prozon är certifierade hos Isodrän och det innebär att vi alltid utför arbeten enligt deras anvisningar och att du som kund får ett protokoll på utfört arbete. Vi utför traditionella byggarbeten som renovering av fastigheter och villor, ombyggnation och tillbyggnader. Arbeten utförs både invändigt och utvändigt. Prozon är behöriga enligt Byggkeramiskarådets branschregler för våtrum, BBV. Vi är även medlemmar i PER, PlattsättningsEntreprenörers Riksförening. Vid arbeten i våta utrymmen använder vi godkända material från LIP som följer de senaste branschreglerna. Du får även ett kvalitetsdokument på arbetet. Vi utför arbeten åt både privatpersoner och företag. Kontakta oss redan idag för ett möte och en kostnadsfri offert.