Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Samuelssons Entreprenad

Samuelssons Entreprenad

Valhallavägen 9
468 32 Vargön

Tel: 0701-47 44 20

Org.Nr: F-skattebevis finnes 

E-post:
Webbsida: www.se-ab.se

Företagsbeskrivning

Vi gräver i hela Trestadsregionen - Trollhättan, Vänersborg & Uddevalla Fukt i källaren? Behöver huset dräneras om? Gräva Enskilt avlopp? Utnyttja Rot-Avdraget! Vi är certifierade användare av Optidrain-systemet för att kunna leverera ett bra fuktskydd när vi dränerar din fastighet! Vi hjälper även till med trädgårdsanläggning, avloppsgrävning, grundarbeten, stensättning, måleri, snickerier m.m. Samuelssons Entreprenad drivs av Stefan Samuelsson. I företaget arbetar mellan 2 - 4 anställda beroende på aktuell arbetsbelastning. Våra kunder är huvudsakligen privatpersoner i hela trestadsområdet, men vi arbetar även åt företag och föreningar. Välkommen att kontakta oss för mer information!