Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

T Dahlströms Mark & Stensättning.

T Dahlströms Mark & Stensättning.

Stureforsvägen 3
590 54 Sturefors

Tel: 0768-51 62 51

Org.Nr: F-skattebevis finnes 

E-post:
Webbsida: www.markostensattning.se

Företagsbeskrivning

T Dahlströms Mark och Stensättning startades 2007 och drivs av Tobias Dahlström som har arbetat inom mark och anläggningsbranschen i mer än 10 år. Företagets kontor finns i Sturefors, i Linköpings kommun och vi utför arbeten åt privatpersoner och företag i hela Östergötland. Vi har lång erfarenhet av att anlägga stengångar, murar och trappor i alla typer av miljöer. Vi gräver runt husgrunder och använder moderna produkter från Isodrän och Jackodren för att hålla fukten borta. Välkommen att kontakta oss för mer information och kostnadsfri offert.