Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

XL-BYGG BJÖRKA AB

XL-BYGG BJÖRKA AB

Kumla-Björka 206, Box 134
692 23 Kumla

Tel: 019-57 09 05
Fax: 019-57 08 91
Org.Nr: 556256-9078 

E-post:
Webbsida: www.xlbygg.se/bjorka

Företagsbeskrivning

XL-BYGG BJÖRKA är en välsorterad bygghandel med ett stort kunnande där du hittar allt du behöver. Vårt delägarskap i Byggtrygg gör att du som kund får bra produkter till mycket bra priser. Rätt vara på rätt plats i rätt tid - det är kvalitet för oss. Därför har vi ett stort lager med ett mycket brett sortiment. Egen lastbil och eget hyvleri gör det möjligt för oss att ta fram listverk och paneler efter dina önskemål. Vår butik är väl värt ett besök. Vi har allt från småbeslag till vitvaror och är speciellt stolta över våra köks- och badutställningar. Välkommen till XL-BYGG Björka!