Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

AB Sunna Schakt & Miljömaskiner.

AB Sunna Schakt & Miljömaskiner.

Märkesten 27
471 95 Skärhamn

Tel: 0304-67 07 19

Mobil: 0705-66 07 19 Alt1: 0707-98 55 71 
Org.Nr: 556242-7699 

E-post:
Webbsida: www.sunnaschakt.se

Företagsbeskrivning

AB Sunna Schakt & Miljömaskiner är en heltäckande leverantör av schakt och planeringsarbeten. Vår hemmahamn är Skärhamn, arbetsradien sträcker sig idag från Göteborg i söder till Trollhättan i norr. Alla våra grävmaskiner är utrustade med s.k. lågemissionsmotor och klarar miljökraven (EU klass 1 och 2). Det gör att vi bl.a. anlitas av Göteborgs stad för arbeten i tätbebyggda områden. Vi kan hjälpa dig med en heltäckande lösning; konsultation av arbetet på plats, leverantör av matjord, grus, rör, och VVS-material, och schaktarbete (vi kontrakterar sprängare, transporter, mm.). Ring för gratis konsultation och prisuppgifter för olika typer av arbeten.