Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Sydputs Tak & Fasad.

Sydputs Tak & Fasad.

Almtorget 2B
214 57 Malmö

Tel: 040-22 49 52
Fax: 040-22 49 52
Org.Nr: 556949-4551 

E-post:
Webbsida: www.sydputs.se

Företagsbeskrivning

Sydputs i Malmö erbjuder bland annat fasadrenoveringar, ny- och omputsning, ytbehandling, all utvändig målning, omfogningar, fasadisolering, kakel och klinker, betong, omläggning av tegeltak, fönsterbyten samt målning av fönster. Vi arbetar även med kyrkor och kulturbyggnader. Vi har många års erfarenhet av alla dessa arbeten och många nöjda kunder. Med ett brinnande engagemang och ansvarstagande i arbetet visar vi ärliga referenser i vår policy och med fotografering av varje steg i arbetet bevisar vi också detta för kunden. Vi är alltid öppna för kreativa och nya lösningar och ser allting som möjligt. Ingen utmaning är för stor för oss! Företaget innehar F-skattesedel