Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

NuEnergi AB

NuEnergi AB

Valhall Park Byggnad 1
262 74 Ängelholm

Tel: 0431-44 56 99

Org.Nr: 556844-5778 

E-post:
Webbsida: www.nuenergi.se

Företagsbeskrivning

Nuenergi jobbar för att säkerställa tillgängligheten av smarta, högkvalitativa och miljövänliga energisystem på den svenska marknaden. Vårt kompletta värmesystem för ditt hem kommer ifrån ROTEX. ROTEX är världsledande när det gäller att ta tillvara på den förnyelsebara energin i form av sol och luft som omger ditt hem. Med ett unikt system där solenergi kombineras med luft/vatten-värmepump kan ditt hem och varmvatten värmas upp med förnyelsebar energi. Du sparar både pengar och miljö samtidigt som ditt hus anpassas för framtiden. Vi har även flera års erfarenhet av solceller för produktion av elektricitet genom vårt moderbolag Glacell AB.