Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Bygg Badrum AB

Bygg Badrum AB

Öringe Strandvägen 11
135 49 Tyresö

Tel: 0708-77 01 33

Org.Nr: 556727-3510 

E-post:
Webbsida: www.byggbadrum.nu

Företagsbeskrivning

Bygg Badrum AB har funnits i ca 9 år och har idag två heltidsanställda plattsättare/byggare. Vi utför även köksarbeten, bygger kök/tvättstugor och utför mindre om- och tillbyggnader inomhus. Vi jobbar främst i söderort för att undvika onödigt bilåkande och hoppas att vi på det sättet bättrar på miljön. Vi kan givetvis ta jobb på andra håll i Stockholm om arbetet kräver detta : ). Vi har Våtrumscertifikat, och är medlemmar i Byggkeramik Rådet (BKR) och Plattsättnings Entreprenörers Riksförening (PER). Kontakta oss gärna för priser, offerter, råd eller tips.