Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

HotCool AB

HotCool AB

Gingri Nyfors
513 95 Fristad

Tel: 0733-61 07 89

Org.Nr: 556673-8687 

E-post:
Webbsida: www.hotcool.se

Företagsbeskrivning

Med Sverigepumpen får du fullständiga garantier och du kan vara säker på att du får rätt modell baserat på dina individuella behov. Du kan också vara helt säker på att installationen blir riktigt utförd och uppfyller alla krav enligt svensk lagstiftning och svenska kvalitetsnormer. Sverigepumpen garanterar en anläggning som fungerar problemfritt och som lever upp till dina krav och förväntningar. Inget konstigt egentligen när du vänder dig till auktoriserade återförsäljare och montörer som har lång erfarenhet av villavärme i allmänhet och luftvärmepumpar i synnerhet. Dessutom har vi all behörigheter som krävs för att utföra installationsjobbet på ett riktigt, säkert och kostnadseffektivt sätt.
Välkommen till vår visningslokal på Gamla Kyrkovägen 1 (Torget Fristad).
Öppettider: Tisdag kl. 16-19 och 1:a lördagen i månaden kl. 10-14