Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Tego System AB

Tego System AB

Kamgatan 4, Box 43
261 22 Landskrona

Tel: 0418-45 58 00
Fax: 0418-45 58 01
Org.Nr: 556495-6703 

E-post:
Webbsida: www.tego.se/web/Elvarme.aspx

Företagsbeskrivning

Värme i unik svensk design - Roundline är en serie svensktillverkade elradiatorer. Roundline är unik när det gäller formgivningen och passar väl in i alla typer av miljöer. Roundline ger en jämn, mjuk och behaglig värme och sparar energi. Många radiatorfabrikanter talar om mjukvärme. På Roundline syns den nästan. Roundline har inga vassa hörn eller kanter. Den har till och med vunnit designpris för sin mjukt rundade form. Roundline dominerar aldrig ett hem. Samtidigt kan den mycket väl bli en estetisk tilltalande accent i den lite modernare hemmiljön.